A Reus fem una festa molt bèstia!

Embriagats d’èxit volíem tirar endavant un projecte de gran envergadura: fer camisetes a una sola tinta de cadascun dels elements que conformen el bestiari festiu de Reus. Però després de fer números vam veure que seria impossible (de moment) fer una tirada tant gran. Però nosaltres, que som tossuts, volíem presentar tot el bestiari d’alguna forma…, així que se’ns va ocórrer la campanya “a Reus fem una festa molt bèstia!” amb totes les bèsties a la part del davant de la camiseta, i el nostre logotip a la part del darrera.

Vam decidir fer una camiseta per a nois i una altra per a noies. Els nois podien escollir des d’una talla S a una talla XXL. Les noies des d’una talla S a una talla XL. Els colors per a nois eren negre, marró i verd poma (on els dibuixos estaven serigrafiats en groc o negre). Els colors per a les noies eren el negre, el taronja i el verd poma. Aquestes camisetes es van posar a la venda a la Botiga de la Festa Major durant les festes de Misericòrdia 2011.