Parc de Nadal de Reus 2011 – 2012

I per acabar l’any volíem fer alguna cosa més i participar d’alguna manera en alguna activitat de la ciutat, i el Parc de Nadal de Reus ens brindava la oportunitat perfecta. Des de feia uns mesos jugàvem a donar volum als nostres dibuixos en 2D a través de l’art del retallable i teníem unes quantes proves desades al calaix. Vam parlar amb Reus Esport i Lleure i ens vam posar d’acord de llençar aquesta activitat al Parc de Nadal. Entre tots vam creure que els elements més entranyables, nostrats i ideals per posar a prova el projecte eren la parella de nanos els Xiquets de Reus i la parella de Gegants Indis. L’activitat va tenir un èxit aclaparador. Vam rebre molt feedback dels nens, idees i propostes dels pares i vam poder veure què fer per potenciar més aquest projecte més endavant.